Tradgardsmobler.nu

Köp billiga trädgårdsbord online

När man väljer nytt trädgårdsbord är det bra att fundera på hur det kommer att användas och hur många som kommer att sitta runt det. Vid de flesta tillfällen så är det något mitt emellan som gäller - till vardags så kanske man bara är några stycken, men ibland så kommer det familj, släkt eller vänner på besök. Då kan det passa utmärkt med ett trädgårdsbord som kan förlängas.

Ett snyggt trädgårdsbord som passar ihop med huset i övrigt samt uteplatsens stil är det allra bästa. Det finns idag otroligt många bra alternativ på nätet, i ett flertal olika storlekar, former, färger och material.

Runt trädgårdsbord med glasskiva och stomme i borstad konstrotting Utebord i svart konstrotting med glasskiva Furniturebox Furniturebox Bord med aluminiumstomme och bordsskiva i kompaktlaminat Runt bord i brungrå konstrotting med glasskiva Bord i vitmålad furu

På Furniturebox.se hittar du
snygga trädgårdsbord i plast, konstrotting,
trä och aluminium

Furniturebox erbjuder
snygga trädgårdsbord för
alla sorters uteplatser

Rotting är ganska vanligt för trädgårdsbord, snyggt och lätt att sköta. I alla fall om man väljer konstrotting, som egentligen är ett plastmaterial. Detta är speciellt framställt för lite kyligare klimat och är mycket lättskött. Äkta rottingmöbler kräver ofta lite mer omsorg, och är vanligtvis bäst för en uteplats med tak. Trädgårdsbord i plast och i metall tål en hel del och kan vara bäst om man inte vill behöva ställa undan trädgårdsmöblerna hela tiden.

Klassiskt utebord i trä Bord i svart konstrotting

Exempel på bord från Kila Möbler -
Hittar du något snyggt trädgårdsbord
som passar din uteplats?

Kila Möbler Bord i teak och aluminium Grönt bord i pulverlackerad galvaniserad metall Bord i svartlackerad aluminium
Besök Furniturebox
Se alla trädgårdsbord som finns att köpa hos Furniturebox
Se alla trädgårdsbord som finns att köpa hos Kila Möbler