Tradgardsmobler.nu

Det finns ett stort antal härliga trädgårdsmöbler som passar bra både för stora och små uteplatser. Många människor utnyttjar varje tillfälle till att sitta utomhus, och med ett par ordentliga trädgårdssoffor finns det plats för hela familjen. Eftersom de idag kommer i flera olika storlekar, färger och material så kan man vara säker på att man alltid kommer hitta en snygg utesoffa som passar på just ens egen uteplats.

Trädgårdssoffor i trä, plast & konstrotting

Letar du ny trädgårdssoffa till uteplatsen? Det finns få saker så underbara som när det äntligen blir varmt nog att sitta ute och fika. Vare sig man har en trädgård eller sitter ute på balkongen så är det en stund man verkligen njuter av. Det finns idag flera otroligt snygga och sköna trädgårdssoffor som har gott om plats för familj och vänner, så att man verkligen kan dela alla dessa sköna stunder av sol och värme.

Furniturebox Trädgårdssoffa i vitlaserad furu Soffa i svart konstrotting Furniturebox Vit träsoffa i furu Utesoffa i klassisk design Soffa i svart konstrotting med dynor

På jakt efter en ny soffa till din uteplats?
På Furniturebox.se hittar du snygga trädgårdssoffor

i olika stilar till otroligt bra priser

Furniturebox erbjuder
fina trädgårdssoffor som är inbjudande och bekväma

Dels finns det trädgårdssoffor som är gjorda av plast, de tål en hel del regn och är samtidigt mycket lätta att flytta runt. Ett annat alternativ kan vara trädgårdssoffor gjorda av trä. När de är rätt preparerade så blir de inte heller förstörda av lite regn. Vissa är del av en hel grupp, med både bord, stolar och fåtöljer.

Rotting, både äkta och konstgjort, är ett annat mycket populärt material. Soffor i rotting är alltid snygga att se på och sköna att sitta i, med andra ord helt perfekta när man vill sitta ute och njuta av den härliga svenska sommarvärmen.

Soffgrupp i vit konstrotting Soffa tillverkad i vit furu
Besök Furniturebox
Se alla trädgårdssoffor som finns att köpa hos Furniturebox