Tradgardsmobler.nu

Köp trädgårdsstolar online

Med ett par sköna trädgårdsstolar blir uteplatsen komplett och lite mer inbjudande. Det finns idag otroligt många snygga utestolar i olika stilar att välja mellan, allt efter hur stor plats man har och hur stolarna ska användas.

Konstrotting är också ett plastmaterial, men som är gjort för att imitera de snygga rottingstolar som finns på marknaden. Riktig rotting kan också ibland vara ett alternativ, men de bör bara användas under tak och måste skyddas mot elementen. Naturligt eller vitmålat trä passar alltid bra på en svensk uteplats. Om det förberetts ordentligt kan det stå emot en hel del väder och vind.

Trädgårdsstolar i svart konstrotting Furniturebox Moderna trädgårdsstolar i konstrotting Stapelstol i svart aluminium och grå träimitation Stol i aluminium och träimitation Trädgårdsstol i vitlaserad furu

På jakt efter nya stolar till din uteplats?
På Furniturebox.se hittar du ett stort urval av bra
trädgårdstolar i konstrotting, trä & aluminium

Kila möbler erbjuder
snygga trädgårdsstolar till
utmärkta priser

En del trädgårdsstolar är mycket inbjudande, speciellt om man lägger dit ett par mjuka dynor. De är som gjorda för att tillbringa många sköna timmar i solen. Vissa stolsmodeller går att luta bakåt, de blir gärna favoritplatsen för en kort eller lång eftermiddagslur. Sedan finns det lite bredare modeller, många av dessa är utrustade med armstöd. Hela tiden handlar det om att satsa på stolar som passar ens dagliga behov och hur man vill använda sin uteplats.

Stapelbara trädgårdsstolar i plast kan vara ett bra val om man ofta är många som sitter runt trädgårdsbordet. Ett annat mycket populärt alternativ kan vara ett gäng hopfällbara plaststolar. När de inte används kan de lätt ställas i ett hörn eller hängas upp på en krok. De kräver inte heller så mycket underhåll, i princip kan man bara lämna dem utomhus.

Stapelbar stol med sits i vit plast Hopfällbar stol i oljat akaciaträ Stol i brun konstrotting och rostfärgat stål

Exempel på stolar från Kila Möbler -
Hittar du några snygga trädgårdstolar
som passar din uteplats?

Kila Möbler Stol i vitlackad mahogny Karmstol i aluminium med sits i textil Röd stapelbar stol tillverkad i aluminium
Se alla trädgårdsstolar som finns att köpa hos Furniturebox
Kila Möbler
Besök Kila möbler
Se alla trädgårdsstolar som finns att köpa hos Kila Möbler