Vit solstol i trä

Solstolar

Letar du sköna solstolar online? När vårsolen äntligen börjar titta fram brukar de flesta bli riktigt glada. Man får möjlighet att planera för sommarens njutning. Självklart vill man ta vara på alla de härliga soltimmar som finns och tillbringa så mycket som möjligt av ens lediga tid utomhus.

Furniturebox erbjuder lyxiga solstolar i flera olika storlekar, färger och material

Altanen sopas och trädgårdsmöblerna tas fram, eller så kanske det är dags för att köpa nya. Att sitta och sola, fika, äta en bit god mat, läsa eller bara vila en timme eller två i en skön solstol är för många höjden av sommarledighet.

Stilig vilomöbel för total relaxation

Det finns få saker som får en att slappna av så mycket som lite värme, och att bygga upp en fin solbränna är inte heller helt fel. Allt detta kan man göra med en skön och bra solstol, och de är därför mycket populära.

Solstol klädd i mörkgrått tyg

På nätet kan man idag hitta ett mycket stort utbud av utemöbler, och priserna är verkligen bland de bästa. Förutom att det är billigt så kan man ofta få sina varor snabbt hemskickade, utan någon speciellt stor extra kostnad. Bättre kan det nästan inte bli. Tiden är kort och man vill ju använda den till att sitta ute och sola - och inte till att springa runt i möbelaffärer.

Solstol i teak

En del solstolar är helt gjorda i plast, vilket gör dem mycket tåliga mot väder och vind. Det gör ingenting om man skulle glömma dem utomhus och det börjar regna, de blir inte förstörda av lite regn och vind. Med en härlig, lång dyna blir de sköna att sitta i, eller så kan man bara lägga en handduk på dem om de ska användas vid poolen. En del har plats för att lägga upp benen medan andra mest har ett längre ryggstöd och är justerbara. Ungefär samma stil finns också i trä, mycket snygga och sköna stolar som passar ihop med resten av uteplatsens möbler. Även här kan en dyna vara på sin plats, men formen är anpassad till kroppen och man kan vika upp dem som man vill.

Solstol i konstrotting med stomme av aluminium

Sedan finns det lite enklare modeller med aluminiumram och tyg som är uppspänt emellan. Dessa kan ofta vikas ihop och bli riktigt platta, så att man lätt kan ta dem med sig till stranden, till barnens lekplats eller i båten. Det är viktigt att kunna sitta skönt när man är utomhus, det gäller att njuta av sommaren riktigt ordentligt. Oavsett om man sitter ute i naturen, hemma i trädgården eller ute på balkongen så kan en bra solstol göra mycket stor skillnad. Det samma gäller om man sitter och sover, löser korsord eller lyssnar på musik - att sitta bekvämt är grunden för att kunna slappna av och ha det riktigt bra. En ordentlig solstol med en skön dyna, ett litet bord där kaffet kan stå, en bra bok och ett par solglasögon - eftermiddagen är bokad!

Lyxig och bekväm solstol i handvävd konstrotting