Vitmålad trädgårdsbänk i vit furu

Trädgårdsbänkar

På jakt efter en trädgårdsbänk? Att kunna sitta under ett stort träd på en skön trädgårdsbänk är för många höjden av ett sommarlov eller semester. Sommaren i Sverige är kort och det gäller att utnyttja den på bästa möjliga sätt. Därför gör de flesta vad de kan för att vistas utomhus så mycket som möjligt för att verkligen suga i sig sol och värme. Med en eller ett par snygga trädgårdsbänkar utplacerade på väl valda platser ute i trädgården så kan man alltid sitta i solen, eller i skuggan om man så önskar.

Köp en snygg trädgårdsbänk online hos Furniturebox

Trädgårdsmöbler, och särskilt trädgårdsbänkar, kommer i en rad olika modeller. Det finns idag otroligt mycket fint att välja mellan - både vad gäller färgval och material. Detta gör det lätt att hitta något man verkligen tycker om och som passar bra in på uteplatsen. På en balkong är man ofta lite mer begränsad, men det finns nästan alltid någon liten trädgårdsbänk som går att få plats även om man har begränsat med utrymme. Många bänkar är idag tillverkade i trä, och med rätt ytbehandling kan de tåla en hel del väder och vind. En kombination av sittplatser i trä men med ben och beslag i metall är också vanligt.

Bänk i grålaserad furu

Det finns en stor mängd trevliga trädgårdsbänkar i plast och i konstrotting. De är ofta mycket lätta att lyfta och kan enkelt flyttas runt i trädgården vid behov. Det gäller att sitta utomhus och njuta så mycket som möjligt av det fina vädret, hösten kommer snabbt nog. Med en trevlig bänk sitter man bra och man kan på riktigt njuta av den varma och härliga årstiden i Sverige.

Ihopfällbar trädgårdsbänk med vit plastsits och stomme i stål