Runt trädgårdsbord med glasskiva och stomme i borstad konstrotting

Trädgårdsbord

Dags för nytt trädgårdsbord? När man väljer nytt trädgårdsbord är det bra att fundera på hur det kommer att användas. Hur många kommer att sitta runt det? Vid de flesta tillfällen så är det något mitt emellan som gäller - till vardags så kanske man bara är några stycken, men ibland så har man fest och då kommer det familj, släkt och vänner på besök. Då kan det passa utmärkt med ett trädgårdsbord som kan förlängas.

Möbelvaruhuset Furniturebox erbjuder snygga trädgårdsbord för alla sorters uteplatser

Ett snyggt trädgårdsbord som passar ihop med huset i övrigt samt uteplatsens stil är det allra bästa. Det finns idag otroligt många bra alternativ på nätet, i ett flertal olika storlekar, former, färger och material.

Klassiskt trädgårdsbord i trä

Rotting är ett ganska vanligt material för trädgårdsbord, snyggt och lätt att sköta. I alla fall om man väljer konstrotting, som egentligen är ett plastmaterial. Detta är speciellt framställt för lite kyligare klimat och är mycket lättskött. Äkta rottingmöbler är vackra att se på, men kräver ofta lite mer omsorg, och är därför vanligtvis bäst för en uteplats med tak. Trädgårdsbord i plast och i metall tål en hel del och kan vara bäst om man inte vill behöva ställa undan trädgårdsmöblerna hela tiden.

Trädgårdsbord i svart konstrotting