Moderna trädgårdsstolar i konstrotting

Trädgårdsstolar

Letar du nya trädgårdsstolar till uteplatsen? Med ett par sköna trädgårdsstolar blir uteplatsen komplett och lite mer inbjudande. Det finns idag otroligt många snygga utestolar i olika stilar att välja mellan, allt efter hur stor plats man har och hur stolarna är tänkta att användas.

Möbelvaruhuset Furniturebox erbjuder ett stort urval av snygga trädgårdstolar i konstrotting, trä och aluminium

Stapelbara trädgårdsstolar i plast kan vara ett bra val om man ofta är många som sitter runt trädgårdsbordet. Ett annat mycket populärt alternativ kan vara ett gäng hopfällbara plaststolar. När de inte används kan de lätt ställas i ett hörn eller hängas upp på en krok. De kräver inte heller så mycket underhåll, i princip kan man bara lämna dem utomhus.

Stapelbar stol med sits i vit plast

Konstrotting är också ett plastmaterial och gjort för att imitera de snygga rottingstolar som finns på marknaden. Riktig rotting kan också ibland vara ett alternativ, men de bör bara användas under tak och måste skyddas mot elementen. Naturligt eller vitmålat trä passar alltid bra på en svensk uteplats. Om det förberetts ordentligt kan det stå emot en hel del väder och vind.

Stol i brun konstrotting och rostfärgat stål

En del trädgårdsstolar är mycket inbjudande och fina, speciellt om man lägger dit ett par mjuka dynor. De är som gjorda för att tillbringa många sköna timmar i solen. Vissa stolsmodeller går att luta bakåt, de blir gärna favoritplatsen för en kort eller lång eftermiddagslur. Sedan finns det lite bredare modeller av stolar, många av dessa är utrustade med armstöd. Hela tiden handlar det om att satsa på stolar som verkligen passar ens dagliga behov.

Hopfällbar stol i oljat akaciaträ